Укр
Телефон гарячої лінії
0 800 50 17 72

Замовити продукцію «Рудь»:

http://zakaz.ua/

Опис страви

Зазвичай рулетики з кабачків слугують легкою закускою. Але вона може легко перетворитися на повноцінну поживну страву: варто лише додати начинку із соковитого курячого філе та ніжного сиру. А зробити страву більш пікантною й ароматною допоможе суміш із зелені та часнику. З таких нехитрих інгредієнтів можна приготувати справжній шедевр для родини чи друзів.

За класичним рецептом до кабачків додається кисломолочний сир. Але кухарі-експериментатори можуть спробувати поєднання курки і сиру з блакитною пліснявою. Смак страви буде ще більш насиченим та яскравим.

Кабачкові рулетики із сиром і куркою, запечені в духовці

Зазвичай рулетики з кабачків слугують легкою закускою. Але вона може легко перетворитися на повноцінну поживну страву.

Рулетики з кабачківСалати та закуски
Легко Вечеря

Інгредієнти

Кабачки 2 шт.
Філе куряче 400 г
Сир кисломолочний ТМ «Рудь», 9 % 4 ст. л.
Сметана ТМ «Рудь», 15 % 4 ст. л.
Часник 2 зубчики
Кріп пучок
Сир твердий 100 г
Оливкова олія 1 ст. л.
Сіль за смаком
Перець за смаком
Продукти, потрібні для приготування
Сметана 15%, 400 г
Молочні продукти
Сметана 15%
Сир 9%
Молочні продукти
Сир 9%

ПРИГОТУВАННЯ

Етап № 1

Миємо і чистимо кабачки, нарізаємо пластинами 5 мм завтовшки. Деко змащуємо оливковою олією, викладаємо кабачки, солимо, перчимо. Ставимо у розігріту духовку та запікаємо 5–7 хвилин до м’якості.

Етап № 2

Куряче філе нарізаємо тонкими довгими слайсами, злегка відбиваємо, солимо, перчимо, залишаємо на 10 хвилин маринуватися.

Етап № 3

У глибокій мисці змішуємо сир, сметану, дрібно нарізаний кріп, часник. Додаємо сіль та перець за смаком.

Етап № 4

Злегка запечені кабачки дістаємо з духовки, остуджуємо. Викладаємо на них шматочки курячого філе, зверху курятини — сирну начинку. Посипаємо натертим твердим сиром та формуємо рулетики. Закріплюємо їх дерев’яною шпажкою, викладаємо на деко та запікаємо у духовці, розігрітій до 180 градусів, протягом 20–25 хвилин.

Перед подачею на стіл кабачкові рулетики можна прикрасити зеленню, листям салату, мікрогріном. Найкраще страва смакує теплою.

Смачного!




Коментарі
Щоб залишити коментар, авторизуйтесь